därför bör du köpa en sladdlös dammsugare

Handhållna dammsugare – Fördelarna

Vad är en handhållen dammsugare egentligen? En handhållen dammsugare är en maskin som är designad för att suga upp damm och smuts från golv och mattor i hem, på kontor, i fordon etc. och har en sladd som man kopplar in i ett uttag för att starta den. Men vad är då en sladdlös handhållen dammsugare? Jo, det är en helt vanlig dammsugare och den är också designad till att användas i ditt hem, på ditt kontor, i dina fordon etc., men den har inte den där irriterande sladden som de vanliga har. Detta kan mycket väl vara en av 2000-talets bästa uppfinningar.

Sladdlösa handhållna dammsugare – Ett måste för varje hem

Oftast då vi använder vår handhållna dammsugare till att dammsuga så fastnar sladden runt våra ben och fötter och till och med i hemmets alla möbler. Men med en handhållen sladdlös dammsugare är detta ett minne blott då vi med lätthet kan bära med oss dammsugaren, och enkelt använda den i varje vinkel och vrå av hemmet som behövs städas. De flesta vanliga dammsugare har en sladd som inte alltid når ända fram och då inte kommer åt städa på alla ställen som behöver dammsugas. Detta betyder många gånger att ditt hus kanske inte blir städat överallt, utan bara dit sladden når. Dessutom så måste vi också dra ur sladden ur varje jack vi använt och sedan koppla in den i nästa allt eftersom vi rör oss i hemmet under dammsugningen.

Men med handhållna sladdlösa dammsugare är det helt annorlunda. Det enda vi då behöver göra är att ladda den med den inbyggda laddaren i någon timme innan vi ska använda den. De flesta välkända märkena har en inbyggd LED lampa som visar när dammsugaren laddar, och en annan lampa som talar om när den är helt fulladdad. Sladdlösa dammsugare kan man ladda om och om igen.

När dammsugaren är fulladdad så kan vi använda den i en kvart till 45 minuter. Det bästa med dessa sladdlösa dammsugare är att vi till och med kan bära med oss dem ut och dammsuga mattor och säten i våra olika fordon. De är ofta liten till modellen och är därför enkla att förvara. De flesta sladdlösa dammsugare väger lite jämfört med de klassiska dammsugarna och kan med enkelhet användas i varje hushåll.

Damm finns alltid närvarande i våra hem även då det inte märks. Trots städning och underhåll av möbler så finns det fortfarande tusentals dammpartiklar kvar som behöver en lite tuffare städning. Sugkraften i de handhållna sladdlösa dammsugarna är väldigt kraftig och gör att dammsugaren kan samla upp detta damm i en påse som är belägen inne i dammsugaren.

Några viktiga saker att hålla utkik efter då man köper en handhållen dammsugare:

1 – Ett kort avstånd mellan sugröret och dammsugarpåsen – Ju kortare avstånd desto mer effektiv är dammsugaren. Om dammsugarpåsen sitter närmare golvet så sugs dammet upp fortare än då den sitter längre bort då smutsen då tvingas färdas längre.

2 – Lågt utblås och suveränt sug – Denna egenskap är viktig så att inte dammet blåser omkring medan du dammsuger.

3 – Garantin – Garantin för de ledande sladdlösa dammsugarna ligger mellan 1 till 3 år.

4 – Priset – Man får betala någonstans mellan 200 och 800 kronor för en sladdlösa dammsugare, allt beroende på storlek, märke, sugkraft etc.